Jdi na obsah Jdi na menu
 


Články - novinky

7. 3. 2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Cesťák

Ivana Havelková,18. 3. 2011 6:53

Ahoj Dano,

Díky za fotky, akorát postrádám fotky tebe:‑)!!! Taky díky za zorganizování srazu, bylo to pěkný a doufám, že se podaří i příští rok (a že dorazí i ti, co byli tentokrát za školou).!

Ivana

P.S. Taky díky Tomášovi za nedávný vzpomínkový mail na Katku ‑ hezký a smutný.

Re: Sraz cesťáku

Tomáš Crha,11. 3. 2011 6:55

Milý Tome, nemohl jsem na sraz dorazit, je mi to upřímně líto, o to víc mě zasáhla ta smutná zpráva. Na Káťu jsem si ihned vzpomenul a uvědomil si, že už se začíná kácet i v našem lese. Je to neuvěřitelné, ale je to tak.
Snad se podaří nějaké další setkání, moc Tě zdravím a tisknu Ti ruku.
T. Crha

RE: Sraz cesťáku

Simona,9. 3. 2011 6:46

Ahoj,

z té fotky mám radost. Když jsem posílala Tvou vzpomínku Lucii, ani jsem nečekala, že by mohla Katku mít. Už jsem ji viděla. Své pocity si nechám pro sebe, znáš mě, ale jedno Ti přiznám. Po přečtení Tvého textu najednou stála Katka přede mnou. Jako by to bylo tenkrát. Já si dokonce najednou pamatovala i ten její rolák a ty květované šaty…
Měj se. Sim.

Re: díky za Kačku

Veronika Barcziová-Mahlerová,8. 3. 2011 10:58

Ahoj Tomáši,
už od soboty se plácám v podobných pocitech a sebeobviňování jako ty. Když jsem se dozvěděla o třídním srazu, první, co mě napadlo, bylo: uvidím zase Káču! Ve třídě jsem se považovala za její kamarádku a celkem intenzivně jsme se stýkaly až do roku 1996. Pak se to nějak vytratilo, ale občas jsem si na ní vzpomněla a litovala, že jsme vztah přerušily.
Ach jo.
Ráda jsem tě viděla.
Ahoj
Veronika

Re: Sraz cesťáku

Dana Svobodová - Macáková,8. 3. 2011 9:57

Ahoj Tome,
je to hrozně smutný, ale i tak dík za vzpomínku na Katku. Je to děsný, že odcházej fajn lidi takhle mladí....

Dana

RE: Srázek

Simona,8. 3. 2011 9:56

Je to od Tebe moc hezké! Při té zprávě se mně sevřelo srdce, přestože jsem k ní neměla zdaleka tak blízko. Vlastně téměř vůbec. Je to moc smutné.

RE: Vzpomínka na Kačku

Lucie Janouchová-Pexová,8. 3. 2011 9:54

Teď je to fajn vzpomínka na Katku, protože když Monika o ní vyprávěla, tak třeba Veronika si jí nemohla vybavit... a to zamrzí.
Takhle můžeme mít všichni ucelenou vzpomínku na milou a hodnou spolužačku, i když jsme všichni společně byli tak krátce pospolu.
Tome, ještě jednou díky moc a dej kdyžtak ostatním vědět, že máš ke svým krásným vzpmínkám na Kačku i fotku.
Měj hezký den a zas někdy na napsanou se těší

Lucka

Re. Vzpomínka na Kačku

Lucie Janouchová - Pexová,8. 3. 2011 9:32

Ahoj Tome,

Tvoje vzpomínka na Kačku mě dost dostala, byla od srdíčka a já si v tu chvíli uvědomila, že si jí vybavuji taky podle
jedné fotky. Našla jsem tu fotku a oskenovanou Ti jí posílám. Přidej si ji ke své vzpomínce, nebo ne, je to na Tobě.

Přeji Ti hezké dny!!!

Re: Sraz cesťáku

Monika Bürgerová,8. 3. 2011 9:31

Ahoj Tome,
děkuji moc za tvou vzpomínku, napsal jsi to moc hezky. Já jsem s Katkou nebyla velká kamarádka, přesto ve mne zanechala pocit klidné, zvláštní duše a její smrt mne opravdu vzala, ona byla pro mne ta éterická bytost, co člověk nikdy nevěděl, co si myslí, ale ví, že setkání s ní je obohacující a zvláštní, nikdy neřešila přízemní otázky toho, že by někoho pomlouvala, nebo řešila, měla svůj svět, který vždy něco druhému přinesl. Přestože jsem ji znala hlavně tak, že jsme spolu chodily do školy, zpráva mne velmi zasáhla. No nic, rozhodil jsi mne, ale to k tomu patří, doufám, že tvůj dopis se jednou dostane i ke Katky synům, zasloužla by si to, dám tvůj odkaz na naše spolužáky. Pokud něco zjistím o té věci, jak jsme se bavili, dám vědět, a někdy to pivo platí!

Díky......

Monika Veselá - Smejkalová,8. 3. 2011 9:29

Díky, za Kačku,za nás za všechny,díky,že sis v dnešní době našel čas,zastavil se a vratil se zpáky ve svých myšlenkách.Podobné pocity mám při vzpomínce na Martinu Carbochovou, která s náma chodila do prváku a je taky v nebi.Asi si Pánbůh bere ty hodné k sobě dřív.
Tak za rok, budu se těšit, bylo to fajn být s vámi.